LEGESTUER OG BARSELSHUSE

Er du på barsel og søger fællesskab med andre barslende og deres babyer? Herunder finder du dine lokale legestuer og barselshuse i Kbh. Du kan komme alene eller med mødregruppen.

nørrebro

Et tilbud til fædre om uforpligtende samvær, leg og hygge sammen med andre fædre med børn i alderen 0-5 år.

Hvor: Kapelvej 44 Hvornår: Mandag Pris: gratis

Måske du er på barsel og leder efter gode og stimulerende aktiviteter sammen med dit barn? I kirkens legestue finder du et varmt og åbent fællesskab med andre børn og voksne.

Hvor: Nannasgade 25  Hvornår: Ons  Pris: 5 kr.

Babusjkas Legestue er et mødested for forældre på barsel – kom selv eller tag din ven/veninde eller din mødregruppe med til hyggelige omgivelser. Tag mødregruppen med, eller duk bare op og mød andre forældre med småbørn. Der er højstole og mikroovn. 

Hvor: Valhalsgade 4  Hvornår: Man, ons, tor  Pris: gratis


SE OGSÅ

Er du på orlov med dit barn? Er dit barn begyndt at bevæge sig rundt og undersøge verden? Kunne I tænke jer selskab? Så er legestue måske noget for dig.

Hvor: Sankt Hans Torv 30  Hvornår: Tirsdag  Pris: gratis
Se siden her

Legestuen giver mulighed for at børn kan lege med hinanden og med legestuens legetøj, samtidig med at forældrene kan tale med hinanden over en kop kaffe eller te. Atmosfæren er hyggelig, sjov og afslappet. Tilmelding til legestuen er nødvendig.

Hvor: Åboulevard 8  Hvornår: Torsdag  Pris: 30 kr.   
Se siden her

ØSTERBRO

I Blegdamsremisen finder du en stor indendørs legeplads. Her kan du slå sig løs i legelandskabet i den store hal eller fordybe dig i i lertøj eller legoklodser i de små værksteder, hvor det pædagogiske personale sørger for vejledning og socialt samvær. 

Hvor: Blegdamsvej 132a  Hvornår: Tir-tor  Pris: gratis 

Little house skal føles som dit “second home”. Et sted hvor der er plads til sjov og leg og hvor du kan nyde noget lækkert fra caféen. I Little House er der både legeområder, hold og arrangementer.

Hvor: Viborggade 70B  Hvornår: Man-søn  Pris: medlemspris

Legestuen byder på et dejligt børnevenligt rum med tæppe og masser af legetøj. Der er god plads ligesom en indendørs legeplads. Du kan frit benytte køkkenfaciliteterne, borde og højstole og pusleplads.

Hvor: Ved Vigen 7  Hvornår: Tirsdag  Pris: gratis

Kig forbi, når salen fyldes med alt det bedste legetøj, de sjoveste tumlemøbler og gynger imens musikken fra Spillebillen spiller på anlægget for de små.

OBS! Legestuen er primært henvendt til babyer og børn i alderen 3-24 mdr.

Hvor: Classensgade 11E  Hvornår: Lørdag  Pris: 30 kr.

VESTERBRO & VALBY

Legestuen er hygge med dig og dit barn – i fællesskab med andre voksne. Du har mulighed for en snak med andre, som du kan have meget tilfælles med, mens børnene leger med hinanden. Kirken sørger for frugt og brød samt kaffe og te

Hvor: Sønder Boulevard 120  Hvornår:  Onsdag 10-12 Pris: gratis 

I legestuen er der plads til store armbevægelser og masser af tumlen. I hiver bare legesagerne frem, og så er der dømt fri leg.

Hvor: Lyskovgade 4 Hvornår: Man-fre 9-12  Pris: gratis

Mandag er rytmikpædagog Kim Jezus musikalsk igangsætter – torsdag er børn og forældre/bedsteforældre på egen hånd. De første to mandage i januar er man på egen hånd både mandag og torsdag.

Hvor: Valgårdsvej 4 Hvornår: Man, tor 9.30-11.30  Pris: Man. (40 kr.) Tor. (gratis)

mangler du en god podcast - se mere her..

FREDERIKSBERG

Ro & Mag er stedet for dig, der er på barsel eller går hjemme med et mindre barn. Det er her, du og dit barn altid kan gå hen og møde andre, slappe af, lege og få ny inspiration og viden med hjem.Ro & Mag er ikke en legestue i klassisk forstand. 

Hvor: Jacobys Allé 4 Hvornår: Man-fre  Pris: 79 kr. (dagsbillet) 

Kravleklub er for sognets allermindste børn fra 0-2 år og deres forældre. Kl.10.45 sidder vores dygtige organist/pianist Raivis ved klaveret og vi synger de bedste børnesange.

Der er kaffe og te på kanden og lidt brød. Man er også velkommen til at tage sin egen mad med

Hvor: Falkoner Alle 40   Hvornår: Tir-tor 10-12  Pris: 20 kr. 

Mandag til fredag formiddag kan du nyde tre timers kvalitetstid med dit barn og andre rare børn og forældre. I legestuen er der plads til store armbevægelser og masser af tumlen.

Hvor: Peter Bangs Vej 26 Hvornår: Tir 12-15  Pris: gratis

AMAGER

Kom og giv den gas i Børneboblens store dejlige tumlerum. Tumlerummet er fyldt med lækre skummøbler fra Legeskum i alle verdens farver, former og størrelser.

Derudover kan I rutsche, gå på trapper, kravle gennem tunnelen eller svinge sig en tur i vores store lækre sansegynge.

Hvor: Bremensgade 3 st. tv  Hvornår: Man-fre  Pris: 40 kr.  

I Kvarterhusets legestue finder du blandt andet boldbassin, trampolin og sansegynge. Det kræver ingen tilmelding. Du kan bare dukke op. Du kan komme alene eller i en gruppe. Børn op til 2 år er velkommen. 

Hvor: Jemtelandsgade 3   Hvornår: Fredag kl. 9-12  Pris: gratis 

Kulturhuset Islands Brygge lægger lokaler til to legestuer for babyer og deres forældre: Legestue med sundhedsplejerskerne i Lysthuset hver onsdag og Fars Legestue hver torsdag i Undergrunden. Legestuerne kræver ikke tilmelding.

Hvor: Islands Brygge 18 Hvornår: Ons. og tor. 13 og 13.30  Pris: gratis

FÅ MERE INSPIRATION