UDENDØRS TRÆNING

Kom ud af dit Corona-hi

I de seneste uger er der igen blevet åbnet op for en del barselstilbud; udendørs træning, motorik mm. Det er vi rigtig glade for, da det er skønt endelig at kunne mødes i virkeligheden med forbehold og i følge myndighedernes anvisninger.

Hvis du trænger til at få sved på panden og pulsen op med andre mødre, så kan vi anbefale dig at se nærmere på de udendørs-træningsmuligheder der er i byen.

PushyMums , hvor du lige nu kan få en gratis prøvetime, men ellers koster det 70 kr. Per gang, eller 10 * træninger: 600 kr.

Trilletræning i naturen med barnevognfungerer som drop-in, men med tilmelding dagen før via deres facebookside. Koster 60 kr. For drop-in, eller 10 trænnger for 500 kr.

Family Zoo på Østerbro har lige åbnet op for udendørs “Mor i Form træning, hvor du kan tilmelde dig et hold med i alt 8 lektioner af 55 min. varighed for 720 kr.

Træn med Line hvor du tilmelder dig et hold og følger de samme mødre, på samme tidspunkt, to gange om ugen i 4 uger. 899 kr. Pr. Person for 8 træninger. Tilmelder du dig 2 gange er prisen 699 kr. Pr. Person. 

GO LINE Er et 8 ugers forløb med en spændende kombination af træning og teori, hvor den gravide og baby er i fokus. 1 træning om ugen over 8 uger, for 1600 kr. Mandage kl. 17, eller 18:00 i fælledparken, torsdag kl. 17:00 i Søndermarken.

Er du mere til online forløb kan du prøve 

Fit Mom Cph – her får du et online forløb der indeholder personlig kost- og træningsplan, løbende coaching samt opfølgning på dit vægttab og forløb. 

Maria Dior –her får du bl.a. personlig træner som instruktør, fokus på dig og dine mål samt måling og vejning. 

Skriv et svar